LIKA ENKELT SOM GENIALT

Kustvillans hus byggs med ett patenterat byggsystem från Paralox. Blocken tillverkas som väggmoduler med måtten 1200x2450mm som standard. Dessutom är hela systemet baserat på lösvirkesstandard (600cc) vilket gör att du aldrig blir fast i systemet vid speciallösningar där standardblock inte kan användas.

Själva patentet består av den unika lösningen på hur blocken förs samman med en låsning som samtidigt bygger bort köldbryggorna. Med systemets enkla montering så kapas tiden på själva resningen med 80% och tar därmed bort en stor del av husbyggets största kostnadspost.

Blocken väger ca 60 kg styck och levereras om 4 block i varje packe. Detta gör transporten smidig och löser det problem som stora byggblock har med dyr och komplicerad specialtransport. Det finns fyra standardblock som utgör basen för alla byggnader;  hörnblock, väggblock, fönsterblock och dörrblock. Hur du väljer att kombinera dessa “legobitar” är helt upp till dig. Med andra ord, valfriheten och flexibiliteten är oändlig.

energi & kvalitet

Paraloxväggen har marknandens bästa U-värde. Det medför direkta energibesparingar för dig som husbyggare. Varje del i skalet är av högsta kvalitet och komforten i huset blir märkbart hög.

pris

Patentet kapar tid, från produktion till resning av skalet. Paralox unika sätt att dela på väggen gör även att logistik, transport och hantering blir enkelt och kostnadseffektivt

frihet

Vi bygger inte ett hus, vi bygger ditt hus. Byggsystemet öppnar oändliga möjligheter att utforma byggnad, planlösning och entreprenadupplägg precis som du vill. -Det kallar vi  frihet.

logo_kv_foot_15_200

TEGELVÄGEN 17
853 50 SUNDSVALL

KUNDTJÄNST
Vxl 010 – 15 73 100
Epost info@kustvillan.se