Som en del av Paralox husfabrik har Kustvillan AB sitt huvudkontor i Sundsvall. Vårt huvuduppdrag är att ta hand om huskunder och återförsäljare som vill bygga med Paralox Byggsystem under Kustvillans varumärke.

Vi på Kustvillan ritar husen, ansvarar för projektledning av husleveranser samt kompletta bygglovshandlingar. När kunden väl ska bygga skrivs avtalet mellan kund och Paralox AB som arbetar med branschens standardavtal ABS09, samt 10 års husgaranti, färdigställandeskydd, allriskförsäkring och ansvarsförsäkring.

ENTREPRENADSNIVÅER

1. BYGGSATS SKAL

Detta avser att vi i fabriken bygger ett husskal med noggrann kvalitetskontroll. Vår byggsats är väldigt lätt att montera. På några dagar får man rest ett vädertätt skal. Du kan även köpa projektledning ett par dagar av oss för att få lite hjälp att komma igång.

2. SKALMONTERING

I detta steg kommer ett team av montörer från Paralox och monterar skalet. Med skalmontering får man komplett utsida av huset monterat med tak, avvattningar, fönster, ytterdörrar och alla yttre detaljer på plats. Det tar ca 2 veckor för en vanlig 1-plans villa och hus med specialdetaljer tar något längre tid.

3. SKALMONTERING & MATERIALSATS

När du väljer detta får du komplett montering av husskalet, samt allt invändigt material levererat till byggplatsen. På så sätt sparar du både tid och pengar på transporter, logistik, samt att bära in allt i huset. Du kan välja material nästan helt fritt.

4. NYCKELFÄRDIGT

Vi gör även nyckelfärdiga projekt. Om detta sker utanför Sundsvall så kommer vi med vårt team och monterar husskalet. Därefter handlar vi upp färdigställandet av lokala entreprenörer, såsom markarbeten, el, vvs, invändigt snickeri, plattsättning, målning.

PRESS & UTMÄRKELSER

logo_kv_foot_15_200

TEGELVÄGEN 17
853 50 SUNDSVALL

KUNDTJÄNST
Vxl 010 – 15 73 100
Epost info@kustvillan.se