FRITIDSHUS

Granö

TYP 1½ Plan
ANTAL RUM 3 rok (2 sovrum)
BOENDEAREA 70m²+25m² loft
BYGGAREA 83m²
TAKLUTNING 35°

Alla priser är uppskattade och kan skifta i olika delar av landet. Tillkommande kostnader för Grund, Markarbeten, Byggställning, Frakt, Lossning, Resor och Traktamenten. Bilderna kan visa detaljer och tillval som inte ingår i leveransen.

Detta hus är framtaget till en av våra kunder som vill etablera ett fjällhus som kan passa de flesta familjer

I ett fjällhus känns det som en självklarhet med högt ryggåstak, kamin, en bastu och ett mysigt loft.  Stora härliga fönster som släpper in naturen i huset. Huset har ett rejält överhäng så att man kan sätta sig mot väggen utan att behöva skotta all snö som ofta faller i dessa regioner. Huset kan lätta växa både på längden och bredden om man behöver ett större hus. Huset kan med fördel målas med Demidekks Trebitt fjällgrå, en oljefärg som i utseende liknar järnvitrol men samtidigt skyddar huset.

Därför bygger vi med Paralox

ENERGI & KVALITET

Paraloxväggen har marknanden bästa U-värde. Det medför direkta energibesparingar för dig som husbyggare. Varje del i skalet är av högsta kvalitet. Komforten i huset blir märkbart hög.

PRIS

Patentet kapar tid, från produktion till resning av skalet. Paralox unika sätt att dela på väggen, gör även att logistik, transport och hantering blir enkel och kostnadseffektiv.

FRIHET

Vi bygger inte ett hus, vi bygger ditt hus. Byggsystemet öppnar oändliga möjligheter att Utforma byggnad, planlösning, och entreprenadupplägg precis som du vill. Det kallar vi  frihet!

img_paralox_passiv

logo_kv_foot_15_200

TEGELVÄGEN 17
853 30 SUNDSVALL

KUNDTJÄNST
Vxl 010 – 15 73 100
Epost info@kustvillan.se