Husleverantör Sundsvall

Välkommen till Kustvillan! Letar ni efter en husleverantör i Sundsvall? Kustvillan erbjuder en stor valfrihet när ni vill bygga ert alldeles nya hus. Ni som söker en husleverantör i Sundsvall hittar här en systemlösning som är anpassad precis efter de behov som ni har. Hur är det möjligt? Jo, ni som väljer Kustvillan som er hustillverkare i Sundsvall erbjuds inte några husmodeller, som ni ska välja mellan såsom andra husleverantörer i Sundsvall. Det vi erbjuder är inte några tillval som kan göra ert hus annorlunda mot de ursprungliga husmodellerna.

Välja Kustvillan som din husleverantör i Sundsvall innebär följande:

  • valfriheten att välja mellan olika husmoduler och skapa ert drömhus
  • direkt pris i realtid så att ni vet vad slutpriset på huset kommer att bli
  • huset levererat inom 8 veckor, byggt och klart

Kustvillan erbjuder valfrihet redan från start till mål. Ni väljer hur huset ska vara utformat både ut- och invändigt.Av oss får ni ett omedelbart pris. När ni önskar att få en byggoffert på vad slutpriset för ert nya hus i Sundsvall kommer att bli, får ni veta det på en gång. När ni anlitar Kustvillan behöver ni inte vänta på en beräkning av materialåtgång eller på kostnader för hantverkare och dylikt. Tvärtom, vi erbjuder frihet till ett beräknat pris, beroende på det hus som ni själva väljer.

Din husleverantör i Sundsvall

Kustvillan som erbjuder hus i Sundsvall kan visa på 20 olika husmodeller, men av dem kan ni själva vilka moduler ni vill ha till ert nya hus. Av oss får ni friheten att välja hur huset i slutändan kommer att bli, ert unika hus.  När ni väljer Kustvillan som er husleverantör kan ni välja formen på taket, storlek på väggar och fönster, utseende på både fasad och inredning.  Hos oss kan till och med välja ett arkitektritat hus – och få huset just så unikt som ni önskar det. Låt oss förtydliga det hela; vi erbjuder en systemlösning där vi på Kustvillan – som er husleverantör i Sundsvall – och anpassar huset efter era behov och önskemål, inte tvärtom.
Vi erbjuder möjligheten till egna unika byggkoncept, där ni får en stor valfrihet i flera dimensioner; ett totalpris i realtid, ett smartare byggpaket som gör byggarbetet enklare och mer kostnadseffektivt.

Friheten att bygga det hus ni önskar

Det Kustvillan erbjuder är lite grann som ett smörgåsbord för husbyggare. Ni kan själva sätta ihop olika delar som bildar det hus som ni önskar ha och betalar för det som ni väljer. Hos andra husleverantörer kan ni bara välja mellan färdiga husmodeller men hos oss kan ni göra det, men också välja hur ert hus ska bli. Ni kan välja exakt hur ni vill bygga ert hus, eftersom vi erbjuder olika villabyggsatser, där ni kan välja varje del exakt så som ni önskar det. Här har ni friheten att välja hur taket ska se ut, hur stora fönster ska vara, antalet dörrar och allt annat som hör till fasaden – och välja i vilka material som ni önskar till fasaden. Även invändigt kan ni välja både material och utseende på inredningen. Ni kan välja mellan olika kök storlek på kök, utseende och storlek på vardagsrum och sovrum, om ni önskar er ett loft, en övervåning eller en källare.

Av oss får ni bygglovsritningar, konstruktionsberäkningar och projektering i ett och samma materialpaket. Då är det inklusive placering av sanitet, värme, el och ventilation. Övrig projektering och upphandlingsunderlag ingår däremot ej.

Detta kan ni välja mellan:

  1. Ni kan välja att få en färdig inredning, isolerat med exempelvis gipsplattor, spånskivor eller till och med ett stockhus.
  2. Ni kan även välja att få ett hus som enbart har ett oisolerat klimatskal, exklusive uppvärmningssystem, men inklusive mellanbjälklag och spångolv.
  3. Dessutom ingår material för ventilationsdragning, installations- och innerväggar, innerdörrar, listverk, smygar runt fönster och dörrar samt innertak.
  4. Ni kan välja om ni önskar en färdigt målad fasad, om ni vill ha en öppen spis, skorsten eller extra taksäkerhet.
  5. Ni kan alltså välja ett hus utan ytskikt och inredning, om det är så att ni önskar bygga det själva.