VILLA

Kvällsjön

TYP 1½ Plan
ANTAL RUM 6 rok (4 sovrum)
BOENDEAREA 174m²
BYGGAREA 144m²
TAKLUTNING 45°

Alla priser är uppskattade och kan skifta i olika delar av landet. Tillkommande kostnader för Grund, Markarbeten, Byggställning, Frakt, Lossning, Resor och Traktamenten. Bilderna kan visa detaljer och tillval som inte ingår i leveransen.

Det klassiska Svenska 1.5 planshuset i ny tappning

En av Kustvillans personal växte upp i det klassiska 1.5 planshuset vid Kvällsjön Matfors. Vi ville ta detta typiska hus och ge  det en ny form och design.

Lockpanelen är utbytt mot en slät panel vi kallar Prestige. Grå fönsterkarmar och ett “falsat tak” som heter Nostalgi gör att fasaden både blir klassisk och modern tycker vi. Invändigt är det ryggåstak, och från övervåningen är det räcke så man ta in den hög takhöjden även på övervåningen.

Därför bygger vi med Paralox

ENERGI & KVALITET

Paraloxväggen har marknanden bästa U-värde. Det medför direkta energibesparingar för dig som husbyggare. Varje del i skalet är av högsta kvalitet. Komforten i huset blir märkbart hög.

PRIS

Patentet kapar tid, från produktion till resning av skalet. Paralox unika sätt att dela på väggen, gör även att logistik, transport och hantering blir enkel och kostnadseffektiv.

FRIHET

Vi bygger inte ett hus, vi bygger ditt hus. Byggsystemet öppnar oändliga möjligheter att Utforma byggnad, planlösning, och entreprenadupplägg precis som du vill. Det kallar vi  frihet!

img_paralox_passiv

logo_kv_foot_15_200

TEGELVÄGEN 17
853 30 SUNDSVALL

KUNDTJÄNST
Vxl 010 – 15 73 100
Epost info@kustvillan.se