VILLA

Kvällsjön

TYP1½ Plan
ANTAL RUM6 rok (4 sovrum)
BOENDEAREA174m²
BYGGAREA144m²
TAKLUTNING45°

KONTAKTA OSS FÖR ENTREPRENADSTEG OCH PRISER

Alla priser är uppskattade och kan skifta i olika delar av landet. Tillkommande kostnader för Grund, Markarbeten, Byggställning, Frakt, Lossning, Resor och Traktamenten. Bilderna kan visa detaljer och tillval som inte ingår i leveransen.

Det klassiska Svenska 1.5 planshuset i ny tappning

En av Kustvillans personal växte upp i det klassiska 1.5 planshuset vid Kvällsjön Matfors. Vi ville ta detta typiska hus och ge det en ny form och design.

Lockpanelen är utbytt mot en slät panel vi kallar Prestige. Grå fönsterkarmar och ett “falsat tak” som heter Nostalgi gör att fasaden både blir klassisk och modern tycker vi. Invändigt är det ryggåstak, och från övervåningen är det räcke så man ta in den högtakhöjden även på övervåningen.

Det finns flera exempel på planlösningar. Kontakta Kustvillan för mer information.

DÄRFÖR BYGGER VI MED PARALOX

ENERGI & KVALITET

Paraloxväggen har marknandens bästa U-värde. Det medför direkta energibesparingar för dig som husbyggare. Varje del i skalet är av högsta kvalitet och komforten i huset blir märkbart hög.

PRIS

Patentet kapar tid, från produktion till resning av skalet. Paralox unika sätt att dela på väggen, gör även att logistik, transport och hantering blir enkel och kostnadseffektiv.

FRIHET

Vi bygger inte ett hus, vi bygger ditt hus. Byggsystemet öppnar oändliga möjligheter att utforma byggnad, planlösning, och entreprenad precis som du vill. -Det kallar vi frihet!